rimut

  • ۰
  • ۰

مرغ یان سوجی که اصالتا غذایی تایوانیست امروزه در بسیاری از کشورهای شرق آسیایی مخصوصا چین به عنوان یکی از روش های محبوب سرو مرغ بکار می رود. این روش سوخاری کردن مرغ باعث ترد ماندن آن همراه با کمی تندی است.


مواد لازم

 320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان


 2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.


 1 دسته کوچک ریحان


 روغن گیاهی


 2 قاشق غذاخوری سویا سس


 1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.


 3 حبه سیر - ریز خرد شده


 1 عدد تخم مرغ


 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه


 1 قاشق غذاخوری شکر


 2 قاشق چایخوری نمک


 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)


 2 قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)


 1/3 قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)


طرز تهیه:


ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.

نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.

سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای 2 دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.

مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.

نکته*


بهتر است مرغ یان سوجی را در یخچال نگهداری نکنید.

منبع:asianfoods.ir

  • ۹۷/۱۲/۲۰
  • rimut rim

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی