برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.
مواد لازم
2 لیوان برنج پخته شده * ترجیحا کته
2 قاشق غذاخوری آب کیمچی
1/2 لیوان کیمچی خرد شده
1/2 قاشق غذاخوری روغن کنجد* یا روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری سویا سس
2 عدد پیازچه خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق کنجد
طرز تهیه:
ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.
برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.
یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.
روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.
منبع:asianfoods.ir