rimut

۵ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.


مواد لازم

 2 لیوان برنج پخته شده * ترجیحا کته


 2 قاشق غذاخوری آب کیمچی


 1/2 لیوان کیمچی خرد شده


 1/2 قاشق غذاخوری روغن کنجد* یا روغن گیاهی


 1 قاشق غذاخوری سویا سس


 2 عدد پیازچه خرد شده


 1 عدد تخم مرغ


 1 قاشق کنجد


طرز تهیه:


ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.

روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.

برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.

یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.

روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.

منبع:asianfoods.ir

  • rimut rim
  • ۰
  • ۰

سالاد سیب زمینی چینی از دسته سالاد های سبزیجات است که می تواند برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و یا در کنار غذای اصلی استفاده شود. نوع های مختلفی از این سالاد موجود است که در این رسپی آسانترین روش برای تهیه این سالاد را بررسی خواهیم کرد.


مواد لازم

 3 لیوان سیب زمینی زنده شده - رنده درشت


 1 لیوان هویج رنده شده -رنده درشت


 50 گرم گشنیز خرد شده


 1 قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور


 1 قاشق غذاخوری سویا سس


 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد


 1/2 قاشق چایخوری شکر


 نمک


طرز تهیه:


4 لیوان آب را در ظرفی جوش آورده و هویج و سیب زمینی رنده شده را به مدت 2 الی 4 دقیقه دقیقه در آن بپزید.

بعد از 2 دقیقه حرارت دیدن سیب زمینی و هویج را خارج کرده و در آب سرد بریزید تا مراحل پخته شدنشان پایان بگیرد.

در ظرف دیگری سویا سس را به همراه نمک، سرکه، شکر، روغن کنجد مخلوط کرده و سیب زمینی و هویج را به آن اضافه کرده و مخلوطشان کنید.

در مرحله آخر گشنیز خرد شده را بر روی سالاد اضافه کرده و سالاد را سرو نمایید.

منبع:asianfoods.ir

  • rimut rim
  • ۰
  • ۰

مرغ یان سوجی که اصالتا غذایی تایوانیست امروزه در بسیاری از کشورهای شرق آسیایی مخصوصا چین به عنوان یکی از روش های محبوب سرو مرغ بکار می رود. این روش سوخاری کردن مرغ باعث ترد ماندن آن همراه با کمی تندی است.


مواد لازم

 320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان


 2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.


 1 دسته کوچک ریحان


 روغن گیاهی


 2 قاشق غذاخوری سویا سس


 1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.


 3 حبه سیر - ریز خرد شده


 1 عدد تخم مرغ


 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه


 1 قاشق غذاخوری شکر


 2 قاشق چایخوری نمک


 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)


 2 قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)


 1/3 قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)


طرز تهیه:


ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.

نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.

سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای 2 دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.

مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.

نکته*


بهتر است مرغ یان سوجی را در یخچال نگهداری نکنید.

منبع:asianfoods.ir

  • rimut rim
  • ۰
  • ۰

خوراک گوشت چرخ کرده به سبک چینی از غذاهای محبوب قشر متوسط چین محسوب می شود. در چین گوشت گاو از قیمت بالایی برخوردار است که همین امر موجب شده مردم چینی بیشتر از مخلوط گوشت چرخ کرده گاو به همراه خوک استفاده کنند. هر چند برای تهیه این غذا میتوان از گوشت چرخ کرده گاو به تنهایی نیز استفاده و بهتر است آن را به همراه برنج کته سرو کرد.

مواد لازم

 300 گرم گوشت چرخ کرده گاو


 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی


 2 عدد پیازچه - خرد کرده


 نصف یک زنجبیل تازه - خرد شده


 1/2 قاشق چایخوری نمک


 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد


 6 عدد فلفل سبز تازه - خرد شده* در صورت عدم علاقه به غذاهای تند از نوع غیر تند آن استفاده کنید.


 1 عدد فلفل چیلی تازه - خرد شده * اختیاری


 1 عدد پیاز کوچک - خرد شده


 2 قاشق غذاخوری سویا سس


 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور


 2 حبه سیر - خرد شده


طرز تهیه:


در ظرفی پیازچه خرد کرده را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، زنجبیل، و روغن کنجد مخلوط کنید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.

ماهیتابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن گرم کرده و گوشت را داخل آن ریخته و به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود.

سپس به ترتیب سیر، پیاز و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و سرخ کردن را به مدت 2 تا 4 دقیقه بعد ادامه دهید.

گوشت را در ظرفی کشیده و سویا سس را به همراه سرکه به آن اضافه کرده و سرو کنید.

نکته*


خوراک گوشت چرخ کرده اغلب به همراه برنج کته سرو می شود.

منبع:asianfoods.ir

 


  • rimut rim
  • ۰
  • ۰

تخم مرغ سویا سس


تخم مرغ سویا سس یا همان تخم مرغ آبپز مزه دار شده با سویا سس از مواد اصلی آشپزی چینی و کره ایست که برای تهیه بسیاری از غذاها و یا به تنهایی از آن استفاده می کنند.


مواد لازم

 6 عدد تخم مرغ


 3/4 لیوان سویا سس


 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید


 1/2 قاشق غذاخوری شکر


 نمک


طرز تهیه:


تخم مرغ ها را در ظرف آبی گذاشته و در حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید.

سپس آنها را در ظرف یخی گذاشته و پوستشان را بکنید.

در ظرفی 4 لیوان آب را به همراه سرکه، سویا سس، شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. سپس سس را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

تخم مرغ ها را در سس گذاشته و به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شده و رنگشان عوض شود.

این نوع تخم مرغ را میتوان با انواع نودل یا به تنهایی سرو کرد.

منبع: asianfoods.ir

  • rimut rim