rimut

  • ۰
  • ۰

سالاد سیب زمینی چینی از دسته سالاد های سبزیجات است که می تواند برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و یا در کنار غذای اصلی استفاده شود. نوع های مختلفی از این سالاد موجود است که در این رسپی آسانترین روش برای تهیه این سالاد را بررسی خواهیم کرد.


مواد لازم

 3 لیوان سیب زمینی زنده شده - رنده درشت


 1 لیوان هویج رنده شده -رنده درشت


 50 گرم گشنیز خرد شده


 1 قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور


 1 قاشق غذاخوری سویا سس


 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد


 1/2 قاشق چایخوری شکر


 نمک


طرز تهیه:


4 لیوان آب را در ظرفی جوش آورده و هویج و سیب زمینی رنده شده را به مدت 2 الی 4 دقیقه دقیقه در آن بپزید.

بعد از 2 دقیقه حرارت دیدن سیب زمینی و هویج را خارج کرده و در آب سرد بریزید تا مراحل پخته شدنشان پایان بگیرد.

در ظرف دیگری سویا سس را به همراه نمک، سرکه، شکر، روغن کنجد مخلوط کرده و سیب زمینی و هویج را به آن اضافه کرده و مخلوطشان کنید.

در مرحله آخر گشنیز خرد شده را بر روی سالاد اضافه کرده و سالاد را سرو نمایید.

منبع:asianfoods.ir

  • ۹۷/۱۲/۲۰
  • rimut rim

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی