سالاد سیب زمینی چینی از دسته سالاد های سبزیجات است که می تواند برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و یا در کنار غذای اصلی استفاده شود. نوع های مختلفی از این سالاد موجود است که در این رسپی آسانترین روش برای تهیه این سالاد را بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم
3 لیوان سیب زمینی زنده شده - رنده درشت
1 لیوان هویج رنده شده -رنده درشت
50 گرم گشنیز خرد شده
1 قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری سویا سس
2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
1/2 قاشق چایخوری شکر
نمک
طرز تهیه:
4 لیوان آب را در ظرفی جوش آورده و هویج و سیب زمینی رنده شده را به مدت 2 الی 4 دقیقه دقیقه در آن بپزید.
بعد از 2 دقیقه حرارت دیدن سیب زمینی و هویج را خارج کرده و در آب سرد بریزید تا مراحل پخته شدنشان پایان بگیرد.
در ظرف دیگری سویا سس را به همراه نمک، سرکه، شکر، روغن کنجد مخلوط کرده و سیب زمینی و هویج را به آن اضافه کرده و مخلوطشان کنید.
در مرحله آخر گشنیز خرد شده را بر روی سالاد اضافه کرده و سالاد را سرو نمایید.
منبع:asianfoods.ir
- ۹۷/۱۲/۲۰