rimut

  • ۰
  • ۰

خوراک گوشت چرخ کرده به سبک چینی از غذاهای محبوب قشر متوسط چین محسوب می شود. در چین گوشت گاو از قیمت بالایی برخوردار است که همین امر موجب شده مردم چینی بیشتر از مخلوط گوشت چرخ کرده گاو به همراه خوک استفاده کنند. هر چند برای تهیه این غذا میتوان از گوشت چرخ کرده گاو به تنهایی نیز استفاده و بهتر است آن را به همراه برنج کته سرو کرد.

مواد لازم

 300 گرم گوشت چرخ کرده گاو


 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی


 2 عدد پیازچه - خرد کرده


 نصف یک زنجبیل تازه - خرد شده


 1/2 قاشق چایخوری نمک


 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد


 6 عدد فلفل سبز تازه - خرد شده* در صورت عدم علاقه به غذاهای تند از نوع غیر تند آن استفاده کنید.


 1 عدد فلفل چیلی تازه - خرد شده * اختیاری


 1 عدد پیاز کوچک - خرد شده


 2 قاشق غذاخوری سویا سس


 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیاه* یا سرکه انگور


 2 حبه سیر - خرد شده


طرز تهیه:


در ظرفی پیازچه خرد کرده را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، زنجبیل، و روغن کنجد مخلوط کنید و بگذارید تا به مدت 15 دقیقه استراحت کند.

ماهیتابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن گرم کرده و گوشت را داخل آن ریخته و به مدت 4 تا 5 دقیقه سرخ کنید تا رنگ گوشت عوض شود.

سپس به ترتیب سیر، پیاز و فلفل های خرد شده را اضافه کرده و سرخ کردن را به مدت 2 تا 4 دقیقه بعد ادامه دهید.

گوشت را در ظرفی کشیده و سویا سس را به همراه سرکه به آن اضافه کرده و سرو کنید.

نکته*


خوراک گوشت چرخ کرده اغلب به همراه برنج کته سرو می شود.

منبع:asianfoods.ir

 


  • ۹۷/۱۲/۲۰
  • rimut rim

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی