rimut

  • ۰
  • ۰


برنج و کیمچی سرخ شده از سری غذاهای کره ای - چینی است که غالبا برای زمانهای که فرصت پخت و پز نیست و نیاز به تهیه غذایی سریع و آسان است بکار می رود. برای تهیه این غذا از کیمچی کلاسیک که طرز تهیه آن نیز قبلا آموزش داده شده است استفاده می شود.


مواد لازم

 2 لیوان برنج پخته شده * ترجیحا کته


 2 قاشق غذاخوری آب کیمچی


 1/2 لیوان کیمچی خرد شده


 1/2 قاشق غذاخوری روغن کنجد* یا روغن گیاهی


 1 قاشق غذاخوری سویا سس


 2 عدد پیازچه خرد شده


 1 عدد تخم مرغ


 1 قاشق کنجد


طرز تهیه:


ابتدا کیمچی را به قطعات کوچک خرد کنید.

روغن را در ماهیتابه ریخته و کیمچی را برای 1 دقیقه در آن سرخ کنید.

برنج را به همراه آب کیمچی اضافه کرده و مواد را خوب هم زده و مخلوط کنید. بعد از 5 دقیقه سرخ شدن می توانید برنج را در طرفی بکشید.

یک عدد تخم مرغ را در طرفی جداگانه نیمرو کرده و بروی برنج بگذارید.

روی برنج را با پیازچه خرد شده و کنجد پوشانده و غذا را سرو کنید.

منبع:asianfoods.ir

  • ۹۷/۱۲/۲۰
  • rimut rim

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی